Az aromaterápia nem csupán a kellemes illatok titokzatos világa.

Tapasztald meg te is az esszenciális olajok fantasztikus hatását testi és lelki harmóniád és egészséges környezeted elősegítése és megőrzése érdekében!

Szeretnél kíméletes, káros adalékoktól mentes, természetközeli módszerekkel tenni egészségedért és vitalitásodért? Az aromaterápia az egyik legjobb választás!

Korunk legnagyobb előnye és hátránya is egyben a rengeteg szintetikus anyag és előre feldolgozott élelmiszer, melyekkel nap mint nap találkozunk. Megkönnyítik életünket, ugyanakkor számos olyan hatást is produkálnak, melyek felboríthatják belső működésünket.

Nem csoda, ha egyre többen fordulnak az ősi, naturális megoldások és az alternatív gyógyászati lehetőségek felé: ilyen például az aromaterápia.

Ha illóolajokról esik szó, neked is csak egy-egy kellemes illat ugrik be hirtelen? Tudj meg róluk többet!

Az illóolajok növényekből kivont aromás vegyületek, tartalmazzák a növény életerejét. A csodálatos illóolajok története egészen az ókorig nyúlik vissza, azonban létjogosultságukat nemcsak az évezredes tapasztalatok bizonyítják. A modern orvostudomány is igazolja és elismeri egészségügyi előnyeiket.

Az illékony, aromás molekulák szerkezete lehetővé teszi, hogy az olajok gyorsan behatoljanak a sejtmembránokba, átjussanak a véren és a szöveteken, és javítsák a sejtfunkciókat. Így gyakorolhatnak rendkívül erős hatást a szervezetre, fizikailag és mentálisan egyaránt.

Az aromaterápia tehát jóval túlmutat a kellemes illatok egyszerű párologtatásán. Belélegezve, bőrre juttatva, és a megfelelő minősítéssel rendelkező esszenciák belsőleg is használhatóak.

Túlzás nélkül, tapasztalatból állíthatom, hogy megváltoztathatod velük az egész életedet!

Támogató segítséged leszek, hogy biztonságban indulj el.

Az illóolajok hatása megkérdőjelezhetetlen, ugyanakkor hatékonyságukat nagyban befolyásolja az alkalmazás módja és a termék minősége is.

Használatuk megfelelő odafigyelést, tudatosságot és óvatosságot igényel. Ha nem vagy elég körültekintő, a különböző hatóanyagok kölcsönhatásba léphetnek egymással, kellemetlen tüneteket, gyógyszerfelszívódási-zavart vagy nem kívánt bőrreakciókat is okozhatnak.

Gyógyszerhatástan szakgyógyszerészként a lehető legnagyobb odafigyeléssel és szakmai tudással segítek neked abban, hogy biztonságosan tudd használni az illóolajokat, akár hagyományos medicinák mellett vagy helyett.

Tekintsd meg az illóolajok professzionális alkalmazásának területeit.

Nézd csak, hányféle területen hasznosíthatod a mindennapi életben (a teljesség igénye nélkül)!

Ha készen állsz a szemléletváltásra és szeretnéd te is orvosolni problémáidat és megváltoztatni életedet az esszenciális olajok segítségével, rendeld meg az aromaterápia tanácsadást!

Megtaláljuk számodra azokat az illóolajokat, melyek egyensúlyba hozzák és energiával töltik fel akár az egész családot.

Hogyan zajlik az aromaterápia tanácsadás?

1. Megrendeled a szolgáltatást

A szolgáltatást az oldal alján lévő "Megrendelem a tanácsadást" gombra kattintva tudod megvásárolni.

A tanácsadás díját kiegyenlítheted bankkártyával vagy átutalással, a számlát ezt követően fogom kiállítani.

2. Kitöltöd a kérdőívet

Amint beérkezik az összeg, kapsz tőlem egy konzultációs kérdőívet, melyből jobban megismerhetlek téged és az elakadást, problémát, amiben a segítségemet kéred.

Ezt kérlek, a lehető legnagyobb részletességgel töltsd ki, hogy minél jobban fel tudjak készülni a következő lépésre!

3. Időpont egyeztetés

Egyeztetünk egy időpontot, ami számodra a legideálisabb ahhoz, hogy meg tudjuk tartani az online, személyes konzultációnkat.

4. Konzultáció

A konzultáció Zoom alkalmazás segítségével zajlik, mely internetes böngészőből vagy applikáció segítségével egyaránt használható és legalább 45 percet vesz igénybe. A kapcsolódáshoz internet, mobiltelefon vagy webkamerával rendelkező számítógép szükséges csupán.

Ha ismeretlen számodra ez az alkalmazás, jelezd a kérdőíven és segítek a használatát illetően.

5. Lehetőségek ismertetése

Az általad megadott információk alapján még felteszek neked néhány kérdést. Felsorolom és ismertetem a számodra ajánlott aromaterápiás lehetőségeket. Ha egyéb kérdéseid merülnek fel, azokat is megbeszéljük.

6. Összefoglaló a konzultációról

A konzultációt követően egy összefoglalót készítek számodra, amit e-mailben küldök meg neked. Így ezt bármikor előveheted, áttanulmányozhatod és felfrissítheted a kapott információkat.

Ha a későbbiekben kérdésed adódna, a tanácsadás után is válaszolni fogok neked.

Aromaterápia tanácsadás megrendelése.

Az aromaterápiás tanácsadás díja: €83 + ÁFA,
mely a következőket foglalja magában:

Extra: