A jelentkezés lezárult!
Erről most lemaradtál, de iratkozz fel a várólistára és elsőként foglak értesíteni a következő kurzus indulásáról.

Ne hagyd, hogy a változókori hormonhatások maguk alá temessenek!

Készülj tudatosan, természetes módszerekkel, szakgyógyszerészi támogatással a menopauzára. Éld meg pozitívan nőiséged ezen szakaszát is!

A Csodálatos 40+ Program 7+1 hét alatt számodra is utat nyit a ciklustudatosság, a hormonharmónia és teljes testi-lelki megújulás felé.​

A Csodálatos 40+ Program 7+1 hét alatt számodra is utat nyit a ciklustudatosság, a hormonharmónia és teljes testi-lelki megújulás felé.

A negyedik X közelében jársz vagy már át is lépted?

Talán észrevetted, hogy egyre nehezebb egyensúlyban tartani tested és lelked egészségét.
Néha – nem is érted, de – mintha nem ugyanaz a nő lennél. A kedves, türelmes énedre akaratodon kívül rátelepszik az az ingerlékeny, kimerült hárpia, aki folyamatosan küzd a kilókkal és akinek már élete párja is szinte csak egy újabb nyűg a hétköznapokban.

Sokszor vagy fáradt és alig van kedved valamihez, viszont – ha tehetnéd – akár egész nap is nassolnál.

Tudtad, hogy a menopauzát megelőzi egy másik, keveset említett, de annál fontosabb időszak?

A perimenopauza is az a teljesen természetes és elkerülhetetlen életszakasz, ami egyszer minden nő életében bekövetkezik. Megjelenése, hossza egyénenként eltérő, de elmondható, hogy kb. 38-48 éves kor között zajlik és egészen a változókorig tart.

Te is tapasztalod mostanában az alábbiakat?

Jó hírem van: nem betegséggel állsz szemben, hanem egy új életszakaszba léptél.

Ha nem diagnosztizáltak nálad egyéb egészségügyi problémát, de a fenti tünetek közül egy vagy több nehezíti a mindennapjaidat, szervezeted valószínűleg elindult a menopauza felé.

És mi ebben a jó hír?

A változókor bekövetkeztét (sajnos) már csak utólag lehet megállapítani, 12 menstruáció nélküli hónap után. Az ezt megelőző szakaszt, vagyis a perimenopauzát viszont már az első panaszok megjelenését követően be tudod azonosítani.

A megfelelő ismeretek birtokában te is kialakíthatsz egy olyan életmódot, mellyel csökkentheted, sőt meg is szüntetheted a kellemetlen tüneteket és tudatosan készülhetsz a változókorra.

A Csodálatos 40+ Program hormonpótló készítmények, gyógyszerek és kínzó mellékhatások nélkül támogatja nőiséged ezen szakaszát.

A perimenopauza és a menopauza is természetes élettani folyamat, amit nem kerülhetsz el. De ez nem jelenti azt, hogy tehetetlen lennél a kellemetlen, sőt, sokszor gyötrő tünetekkel szemben.

Magyarországon egyedülálló, komplex megközelítéssel, ciklustudatosságra és hormonharmóniára alapuló, természetes, de hatékony módszerek átadásával egy új szemléletmódot is megismertetek veled.

A program elvégzésével

A tanultak alkalmazása segít

Mindezt azért, hogy te is magabiztosan élvezd a változókor előtti és utáni éveket egyaránt.

Vajon neked szól a program?

Ha felismerted, hogy bizony már te is beléptél a perimenopauzába, vagy javában küzdesz a klimax egy vagy több tünetével, érintett vagy a témában. De ahhoz, hogy sikeresen és hosszútávon működjön mindaz, amit 7+1 hét alatt elsajátítasz, néhány szempontnak nem árt megfelelni.

Nézd, mi vár rád a Csodálatos 40+ Programban!

7 hét alatt részletesen átvesszük azokat a problémákat, melyek a változókor előtt és közben terhelhetnek. Megmutatom azt is, hogy mivel javíthatsz a közérzeteden és mi az, amin változtatnod kell ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

1. Ciklus fázisai

Megismered ciklusod fázisait és azokat a hormonokat, melyek hatással vannak szervezeted működésére.

2. Hormonháztartás

Megtudod, hogy melyek a hormonháztartásodat befolyásoló tényezők. Hogyan működik a mellékveséd és a pajzsmirigyed, és mi lehet az oka és megoldása a folyamatos fáradtságnak.

3. Egészséges bélműködés

Külön modult szentelünk az egészséges bélműködésnek, és a méregtelenítésnek. Részletesen elmagyarázom, mik azok a xeno-ösztrogének, és milyen veszélyeket rejtegetnek. Beszélünk a fogamzásgátló tablettákról és szedésük kíméletes abbahagyásáról.

4. Ciklustudatos táplálkozás

Megmutatom az egészséges, ciklustudatos táplálkozás szerepét az optimális vércukorszint beállításában. Természetesen, a mindennapjaidba beépíthető és tartható étkezési tanácsokat is kapsz.

5. Fogyás témája

Napirendre kerül a fogyás témája, megtudod, hogyan táplálkozz, ha fogyni szeretnél.

6. Étrendkiegészítők

Elmagyarázom, mik azok a bázis étrendkiegészítők, melyekkel csökkentheted a perimenopauza és a különböző hormonális eredetű problémák tüneteit.

7. Alvás, sport, szex és libidócsökkenés

Az alvás és a sport fontossága mellett beszélünk egy nagyon kényes, de sokakat érintő témáról is: a szexről és a libidócsökkenésről a változókor előtt és közben.

8. Bónusz anyagok

Az utolsó, ráadás héten különleges bónusz anyagokkal készülök neked. Kiváló szakértők hoznak szuper témákat, melyek fizikai és mentális egészségedet is építik. Illetve ajándékba kapod az Aromaterápia és Hormonegyensúly Minikurzusomat.

Fantasztikus szakértői gárdánk a 8., ráadás héten:

Dr. Mucsi Anna

Általános orvos, fül-orr-gégész szakorvosjelölt. Hitvallása, hogy az egészséget nem kell túlbonyolítani és az egészségtudatos élethez a megértésen át vezet az út. 2021 óta vezeti a Kedves Testem podcastot. Instagram oldalán 11.500, TikTok csatornáján több mint 63.000 követő kíséri figyelemmel egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsait.

Vas Tímea

Légzésterapeuta, elismert online marketing szakember, üzleti mentor, a Don’t Panic Angol nyelviskola hálózat és a Timea Vas Consulting alapítója, aki saját bőrén tapasztalta meg a túlhajszoltság és a stressz okozta depresszió és pánikrohamok mélységeit. A gyógyulásához vezető utat a légzésterápiában találta meg. Ennek köszönhetően - többek között - ma már ő maga is légzésterapeutaként végzi a hozzá forduló hölgyek mentális és fizikai egészségének támogatását.

Heiduk-Szabó Csilla

Epigenetikai tanácsadó, életmód-genetikai szakértő és természetgyógyász, a Hisztamininfo megálmodója, aki jómaga is hisztaminérzékenységgel él együtt, mára már tünetmentesen. Szakemberként segíti a hozzá hasonló panaszokkal küzdőket betegségük kezelésében, a mögöttes okok felderítésében és az életmódjuk kialakításában.

Bábás-Tarcsa Renáta

Aromaterapeuta, aki az Aroma Freedom technika által ismerhette meg az önfejlesztés legmagasabb szintjét. Ő maga is gyakorlatvezető képzést végzett és elhivatottan, saját tapasztalatai által meggyőződve tanítja tanulóinak a technikákat.

Fekete Kriszta

2013 óta foglalkozik jógaoktatással, elsősorban (de nem kizárólag) a hölgyekre fókuszálva. Szívéhez legközelebb a női jóga áll, ami a nők ciklusára és egészségére helyezi a fő hangsúlyt.

Tótfalusi Alexa

Személyi edző, tréner, a tónusosan kerek női idomok és a popsiformálás magyarországi nagykövete, a Bootyverzum online edzőközösség megalapítója. Hölgyek százainak segít, hogy egészséges életmóddal és speciális gyakorlatokkal elérhessék az általuk vágyott, ideális alakot.

Mindent a te kényelmedért állítottam össze!

Kb. 15-30 perces videók és hanganyagok.

Így nem kell naponta több órát eltöltened velük. De a feldolgozásra és a mindennapokba történő beépítésre azért rá kell szánnod az idődet, a valódi és tartós változás érdekében.

Letölthető segédletek, tesztek és receptek ajándékba.

Hogy minél jobban elmélyedj a témákban, és a lehető legalaposabban megismerd szervezeted működését, a tüneteid okát és a kezelésük módját.

Élő, online találkozók előre megadott időpontokban.

Összegezzük a tanultakat és megválaszolom a felmerülő kérdéseket. Ha nem szeretnéd, nem kell bekapcsolnod a kamerádat, a lényeg, hogy komfortosan érezd magad.

Privát, mobilon is elérhető platform a program teljes anyagához és a zárt közösség chat felületéhez.

A Huddle applikáció segítségével bárhonnan, bármikor hozzáférhetsz. Teljesen kizárjuk a közösségi médiát, hogy biztonságban tudd magad és könnyebben megnyílj a hozzád hasonló tagok támogató közösségében.

Az a célom, hogy 7+1 hét alatt te is elhidd és megtanuld: a változókor nem betegség. Csupán egy csodálatos, új életszakasz, melyben még megannyi lehetőség és élmény vár rád.

Ez nem egy szokványos kurzus, viszont csodákat sem ígérek neked.

Nem fogom azt mondani, hogy a 40 az új 30, és titkos diétás receptjeim sincsenek, amivel 2 hét alatt 15 kilótól megszabadulsz véglegesen. Nem ígérem, hogy varázsütésre eltűnnek a problémáid, hiszen a természetes biológiai folyamatokat nem lehet megváltoztatni vagy visszafordítani. De egyet biztosan állíthatok:

A változókorral járó tüneteket odafigyeléssel, kitartással és tudatossággal nagyszerűen tudod hosszú távon is kezelni.

Ebben olyan biztos vagyok, hogy garanciát is vállalok érte.

Stresszcsökkentő garancia – 100% pénzvisszafizetéssel.

Tudom, hogy nem könnyű meghozni a döntést, hiszen naponta jönnek veled szembe jobbnál-jobb ajánlatok a problémáid kezelésére.

Én azt mondom, próbáld ki, mert tényleg semmit nem veszíthetsz. Kezdd el nyugodtan, stressz nélkül ezt az utazást a testi-lelki megújulásod felé.

Ha egy hét után úgy gondolod, hogy nem vagy elégedett, vagy egész egyszerűen nem neked való ez a program, jelezd nekem e-mailben a kurzus kezdetétől számított 7. nap éjfélig. Én tudomásul veszem, visszautalom a befizetett összeget és harag nélkül elválunk. (Az itt megadott határidőn túl viszont már nem tudsz élni a garancia lehetőségével.)

Ez nem egy szokványos kurzus, viszont csodákat sem ígérek neked.

Nem fogom azt mondani, hogy a 40 az új 30, és titkos diétás receptjeim sincsenek, amivel 2 hét alatt 15 kilótól megszabadulsz véglegesen. Nem ígérem, hogy varázsütésre eltűnnek a problémáid, hiszen a természetes biológiai folyamatokat nem lehet megváltoztatni vagy visszafordítani. De egyet biztosan állíthatok:

A változókorral járó tüneteket odafigyeléssel, kitartással és tudatossággal nagyszerűen tudod hosszú távon is kezelni.

Ebben olyan biztos vagyok, hogy garanciát is vállalok érte.

Stresszcsökkentő garancia – 100% pénzvisszafizetéssel.

Tudom, hogy nem könnyű meghozni a döntést, hiszen naponta jönnek veled szembe jobbnál-jobb ajánlatok a problémáid kezelésére.

Én azt mondom, próbáld ki, mert tényleg semmit nem veszíthetsz. Kezdd el nyugodtan, stressz nélkül ezt az utazást a testi-lelki megújulásod felé.

Ha egy hét után úgy gondolod, hogy nem vagy elégedett, vagy egész egyszerűen nem neked való ez a program, jelezd nekem e-mailben a kurzus kezdetétől számított 7. nap éjfélig. Én tudomásul veszem, visszautalom a befizetett összeget és harag nélkül elválunk. (Az itt megadott határidőn túl viszont már nem tudsz élni a garancia lehetőségével.)

Te is megérdemled, hogy végre jól érezd magad a bőrödben! Jelentkezz most, és én minden támogatást megadok hozzá neked.

Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot a felsorolás végén és kattints a „Jelentkezem” gombra! A jelentkezés után e-mailben küldöm a további teendőket.

A KURZUS TELJES ANYAGA 6 HÓNAPIG ELÉRHETŐ SZÁMODRA, bármelyik csomagot választod.

Csodálatos 40+ Program
I. csomag

Egy összegben fizetve
190 (kb. 74.000 Ft)
 • 8 hét öngondoskodás
 • 7 modul, mely tartalmaz:
 • 9 videót,
 • 16 hanganyagot,
 • ami több mint 400 percnyi ismeretanyagot jelent számodra.
 • RÁADÁS BÓNUSZOK 55.990 FT ÉRTÉKBEN, KIZÁRÓLAG A PROGRAM RÉSZTVEVŐINEK:
 • Szakértői előadások egészséged és nyugalmad támogatására:
 • Vas Tímea: Légzésterápia 40+ 8.990 Ft AJÁNDÉK
 • Dr. Mucsi Anna: Szemléletváltás 3.000 Ft AJÁNDÉK
 • Heiduk Csilla: Menopauza és a hisztaminózis 1.500 Ft AJÁNDÉK
 • Bábás-Tarcsa Renáta: Aroma Reset stresszoldó technika 1.500 Ft AJÁNDÉK
 • Fekete Krisztina: Női jóga 5.000 Ft AJÁNDÉK
 • Tótfalusi Alexa: Edzésgyakorlatok 5.000 Ft AJÁNDÉK
 • Dr. Bagaméry Judit: Aromaterápia és hormonegyensúly Minikurzus 16.000 Ft AJÁNDÉK
 • Letölthető segédletek, tesztek, receptek, melyek örökre a tieid maradnak 15.000 Ft AJÁNDÉK

Csodálatos 40+ Program
II. csomag

Két részletben fizetve
2 x 105 (kb. 2 x 41.000 Ft)
 • 8 hét öngondoskodás
 • 7 modul, mely tartalmaz:
 • 9 videót,
 • 16 hanganyagot,
 • ami több mint 400 percnyi ismeretanyagot jelent számodra.
 • RÁADÁS BÓNUSZOK 55.990 FT ÉRTÉKBEN, KIZÁRÓLAG A PROGRAM RÉSZTVEVŐINEK:
 • Szakértői előadások egészséged és nyugalmad támogatására:
 • Vas Tímea: Légzésterápia 40+ 8.990 Ft AJÁNDÉK
 • Dr. Mucsi Anna: Szemléletváltás 3.000 Ft AJÁNDÉK
 • Heiduk Csilla: Menopauza és a hisztaminózis 1.500 Ft AJÁNDÉK
 • Bábás-Tarcsa Renáta: Aroma Reset stresszoldó technika 1.500 Ft AJÁNDÉK
 • Fekete Krisztina: Női jóga 5.000 Ft AJÁNDÉK
 • Tótfalusi Alexa: Edzésgyakorlatok 5.000 Ft AJÁNDÉK
 • Dr. Bagaméry Judit: Aromaterápia és hormonegyensúly Minikurzus 16.000 Ft AJÁNDÉK
 • Letölthető segédletek, tesztek, receptek, melyek örökre a tieid maradnak 15.000 Ft AJÁNDÉK

Csodálatos 40+ Program
III. csomag

Három részletben fizetve
3 x 75 (kb. 3 x 29.000 Ft)
 • 8 hét öngondoskodás
 • 7 modul, mely tartalmaz:
 • 9 videót,
 • 16 hanganyagot,
 • ami több mint 400 percnyi ismeretanyagot jelent számodra.
 • RÁADÁS BÓNUSZOK 55.990 FT ÉRTÉKBEN, KIZÁRÓLAG A PROGRAM RÉSZTVEVŐINEK:
 • Szakértői előadások egészséged és nyugalmad támogatására:
 • Vas Tímea: Légzésterápia 40+ 8.990 Ft AJÁNDÉK
 • Dr. Mucsi Anna: Szemléletváltás 3.000 Ft AJÁNDÉK
 • Heiduk Csilla: Menopauza és a hisztaminózis 1.500 Ft AJÁNDÉK
 • Bábás-Tarcsa Renáta: Aroma Reset stresszoldó technika 1.500 Ft AJÁNDÉK
 • Fekete Krisztina: Női jóga 5.000 Ft AJÁNDÉK
 • Tótfalusi Alexa: Edzésgyakorlatok 5.000 Ft AJÁNDÉK
 • Dr. Bagaméry Judit: Aromaterápia és hormonegyensúly Minikurzus 16.000 Ft AJÁNDÉK
 • Letölthető segédletek, tesztek, receptek, melyek örökre a tieid maradnak 15.000 Ft AJÁNDÉK

Hamarosan indul a kurzus és zárom a jelentkezést, ne maradj le!

nap
óra
perc
másodperc

Vannak panaszaid, de nem vagy benne biztos, hogy a természetes módszerek használhatnak?

Megértelek. A menopauza időszaka egyébként is egy érzékenyebb korszaka életednek. Talán nem is szívesen beszélsz róla, ráadásul annyi minden van körülötted, ami elbizonytalaníthat a döntésedben.

Hogy honnan tudom mindezt?

A kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében ismerd meg gyógyszerészed!

Dr. Losonczyné Dr. Bagaméry Judit vagyok,

gyógyszerhatástan szakgyógyszerész, hormonegyensúly tanácsadó és aromaterápiás szakértő. 3 gyermekes, „40 pluszos” édesanya, aki - hozzád hasonlóan - éppen a perimenopauza éveit tapossa.

2006-ban végeztem a Debreceni Egyetem Gyógyszerésztudományi karán. Szívem vágya volt egy saját patika, mely a gyógyszerek kiadása mellett leginkább az egészség megőrzésére koncentrál. Patikát ugyan nem nyitottam, de a női egészség természetes megőrzése missziómmá vált.

A hormonharmónia és az aromaterápia ma már életem részei. Számtalan magyar és holland képzést végeztem hormonegyensúly, táplálkozás és női ciklus témakörökben, hogy naprakész szakértői tudással támogassam a hozzám forduló hölgyeket nőiségük minden szakaszában.

Személyes tapasztalataimmal és minden szakmai tudásommal segítelek, hogy feltérképezzük kellemetlen tüneteid valódi okát, és kíméletes, a mindennapi életedbe beépíthető megoldásokat mutassak neked.

Zárt Facebook-csoportjaimban és a közel 35.000 követővel rendelkező Instagram oldalamon rendszeresen osztok meg hasznos tartalmakat hormonegyensúllyal és aromaterápiával kapcsolatban.

A visszajelzések alapján követőim könnyen érthetőnek és alkalmazhatónak tartják módszereimet, ezért hiszek abban, hogy a megszerzett tudásom és tapasztalataim a te életedre is fantasztikus hatással lesznek.

Tanuld meg te is szervezeted működését, hogy felkészülten nézz szembe az előtted álló kihívással!

Tik-tak, ketyeg az óra. Mintha gyorsabban is telne az idő 40 felett, hiszen most vagy életed legaktívabb szakaszában. Benned is sokszor megfordul az a torokszorító gondolat, hogy vajon mi vár rád még ezután? Hogyan lehet az egyre intenzívebben jelentkező változókori tünetekkel együtt élni?

Ne hagyd, hogy a korábbi generációk elavult nézetei és a gyógyszerreklámok félrevezessenek! Igenis van kiút és én szívesen megmutatom neked a jó irányt.

Gondolj csak bele!

A panaszaid, melyek negatívan befolyásolhatják életminőségedet, nem fognak maguktól megszűnni, sőt kezelés nélkül erősödhetnek. Vagyis, majd megszűnnek – úgy 5-10-15 év múlva. Ugye, nem akarsz ennyit várni?

A Csodálatos 40+ Programmal

Kezdd el ezt az egyedülállóan komplex programot, hogy visszatalálj önmagadhoz és felhőtlenül tudd élvezni mindazt, ami az életben még rád vár!

Ők is a természetes módszereket választották:

Jelentkezz most, hogy neked se kelljen az előtted álló értékes éveket hormonjaid kiszámíthatatlan játékának alárendelni!

A KURZUS TELJES ANYAGA 6 HÓNAPIG ELÉRHETŐ SZÁMODRA, bármelyik csomagot választod.

Csodálatos 40+ Program
I. csomag

Egy összegben fizetve
190 (kb. 74.000 Ft)