Hormonegyensúly

Aromaterápia, tanácsadás. illóolaj, Young Living, Dr. Bagaméry Judit

Hormonegyensúly

  • Úgy érzed nincs minden rendben a hormonháztartásoddal?
  • Vagy esetleg már igazoltan hormonérték eltérésed van?
  • Szeretnél természetes módon segíteni a szervezetednek?

Akkor jó helyen vagy!

Hormonegyensúly

Gyógyszerészként és hormonegyensúly tanácsadóként egy olyan programot állítottam neked össze, amely segítségével könnyedén  megváltoztathatod az életedet. Kialakíthatsz egy egészséges életmódot, melynek köszönhetően visszanyered energiádat, kiegyensúlyozottabb és életerősebb leszel. Én magam is megküzdöttem hormonális problémákkal, így pontosan tudom, hogy min mész keresztül.
 
Szakmai oldalról pedig alapvégzettségemet tekintve gyógyszerészként, a gyógyszerészeti egyetemen megtanultam a test anatómiáját, az élettani folyamatokat, a gyógyszerek felszívódását, hatásmechanizmusát, és a tápanyagok szervezeten belüli életútját. Ez egy elengedhetetlen tudás ahhoz, hogy a legkörültekintőbben tudjak Neked segíteni. További kérdéseiddel pedig keress Insta vagy Facebook oldalamon, esetleg e-mailen keresztül.
Dr. Losonczyné Dr. Bagaméry Judit gyógyszerészként, végzettségemnél fogva gyógyszerészi gondozásra vagyok jogosult, így maga a konzultáció is annak minősül. Nem helyettesíti vagy pótolja szakorvos által felállított egészségügyi diagnózist.  Az általam végzett laborelemzés és tanácsadás a gyógyszerészi szakmán belül hivatalosan megnevezett GYÓGYSZERÉSZI GONDOZÁS-nak megfelelően zajlik. Az általam végzett laborelemzés és tanácsadás során nem történik diagnózis felállítása, illetve gyógyszer felírása, elrendelése. Illetve a meglévő gyógyszerek dózisán sem változtatok! Tehát a laborelemzés, mint gyógyszerészi gondozás, a megfelelő hormonegyensúly kialakítása céljábóla jelenlegi hormonszintek, illetve azok arányainak pontos ismeretéhez szükséges, mivel ez alapján lehet személyre szabottan egy wellness programot, megfelelő táplálékegészítőket is javasolni.