Premium Starter Kit DesertMist diffúzorral

203.50

A Starter Kit frissítve lett. Egy új „Blue Relief” olajjal és egy üveg V-6 Bázis olajjal

A Desert Mist diffúzor keleties megjelenésű, és a különböző világítási lehetőségek között mindig megtalálja az Ön hangulatához és belső teréhez illőt.

Mindig kapja meg a legjobb kezdő csomagot a Starter Kittel együtt, így azonnal nekiláthat az olajkalandnak. Mindent megkap, amire szüksége van a görgők, szérumok készítéséhez és ami a legfontosabb: Oily Lifestyle – Kezdeti lépések könyv.

Az ár a szállítást is tartalmazza! Minden kezdőkészlet hozzáférést biztosít exkluzív közösségünkhöz, csapattámogatást és még sok mást! Alig várjuk, hogy üdvözölhessük!

 

Leírás

Premium Starter Kit DesertMist diffúzorra

A Desert Mist-et tartalmazó kezdőkészlet tökéletes kezdet az illóolajokkal és természetesen a minőségi aromaterápiával. A Desert Mist diffúzor egy gyönyörű, elegáns váza dizájnnal rendelkezik. A design romantikus marokkói mintát tartalmaz, amely egzotikus hangulatot kölcsönöz otthonának vagy irodájának. A diffúzor tizenegy különböző színbeállítással rendelkezik, köztük egy gyertyaszerű villogás: tehát minden hangulathoz és minden pillanathoz megfelelő szín.

A kiváló minőségű diffúzoron kívül 11 széles körben alkalmazható olajat kap. Ha most megvásárolja az indítókészletet, azonnal elkezdheti használni az olajokat saját maga vagy családja számára.

A megfizethető Young Living kezdőkészlet

Ha kiszámolja, mennyibe kerülne a diffúzor és a tizenegy olaj külön-külön, akkor 326,69 eurót kap. Ha ehhez hozzáadja a 25 eurós értékű üdvözlőcsomagot és végül a 10,48 eurós szállítást, akkor összesen 362,17 eurót kap. Jó hírek! A fentieket nem kevesebb, mint 203,50 €-ért megkapja. Ez sokba kerül? Nem! Ez sok pénz egyszerre? Természetesen! Természetesen nem csak egy csomag vajat vesz. Biztosan megváltoztatja az életét!

Esszenciális illóolajok a csomagban:

Young Living egykomponensű illóolajok:

 • 5 ml Lemon
 • 5 ml Lavender
 • 5 ml Peppermint
 • 5 ml Copaiba
 • 5 ml Frankincense

Young Living keverék illóolajok:

 • 5 ml Stress Away
 • 5 ml Thieves
 • 5 ml Purification
 • 5 ml RC
 • 5 ml Digize
 • 5 ml Blue Relief

Extra kiegészítők:
– 60 ml NINGXIA RED ital
– AromaGlide Roll fej
– 58 ml V-6 növényi olaj az illóolajok hígításához

Ajándékcsomag minden első vásárlónak

Minden kezdőkészlet vásárlásakor érkezik az otthonában Tőlem is egy üdvözlő csomag, mely tartalmat egy 60 oldalas könyvet az illóolajok felhasználásáról és részletes leírásáról. Emellett roll üvegeket, cseppentős üveget és mindig valamilyen termékmintát is talál a csomagban.

*A kezdőkészlet megvásárlásával elfogadja az Essential Rewards ingyenes személyes fiókját. Erről bármikor leiratkozhat. Egy év nem rendelés után ez a fiók inaktívvá válik, és az Essentials Academy tagsága lejár. Ha indokolt, a Essentials Academynek joga van korábban eltávolítani a csoportból. Felhívjuk figyelmét, hogy két csomagot kap, mert a kezdőkészletet a Young Living, az üdvözlőcsomagot pedig a Tőlem szállítja. Így előfordulhat, hogy nem ugyanazon a napon kapja meg ezt a két csomagot.