Miért a Young Living?

Picture of Dr. Losonczyné Dr. Bagaméry Judit

Dr. Losonczyné Dr. Bagaméry Judit

Miért a Young Living?

Egyszerűen a Young Living a legjobb minőségű termékeket kínálja.

Young Living termékei révén bemutatja a terápiás illóolajok erőteljes hatásait. Sokan csak álmodoznak arról, hogy szenvedélyüket munkájukká váltsák. D. Gary Young, a Young Living alapítója (1993) és a modern illóolajmozgalom alapítója ezt tette. Gary több, mint két évtizeddel ezelőtt fedezte fel az illóolajok erejét. Tudását megosztja veled és sok mással a Young Living termékeken és olajokon keresztül. Gary tudása a növények erejével az illóolajok és keverékek legnagyobb választékának megalkotásához vezetett. Meríts ihletet az illóolajokból és termékekből, hogy jó közérzettel, bőséggel és ambíciókkal teli életet élj!

A Young Living az egyetlen cég, amely garantálni tudja a termékek és olajok minőségét és tisztaságát, részben azért, mert ők az egyetlen illóolaj-beszállító saját gazdaságokkal, farmokkal és lepárlóüzemekkel.

A növények termesztése során nem használnak káros vegyszereket, és a növényeket nem módosítják genetikailag. Ezt nevezik egyedülálló „Seed to Seal” eljárásnak. Az egész folyamat szigorúan ellenőrzött, a magtól a palack lezárásáig. Pontosan ezért maradnak a Young Living termékek tiszták, hogy mindig a legmagasabb minőséget élvezhesd.

Mi a különbség a többi márkához képest?

A különbség az olajok és a Young Living termékek, például a diffúzorok minőségében van. A Young Living olajok száz százalékig tiszták és természetesek. Ez azt jelenti, hogy csak az illóolajat tartalmazzák. Lehet, hogy őrülten hangzik, de sok olyan cég van, amely az olajat egy másik zsíros olajjal, például mandulaolajjal egészíti ki. Ez gyengíti a hatást, így sokkal több illóolajra lesz szükséged, és végül többe kerül. Sajnos 5%-os illóolaj tartalomtól már nevezhetünk valamit illóolajnak. A Young Living „Seed to Seal” eljárása révén ők az egyetlen illóolaj-beszállító, amely garantálja a legmagasabb minőségű olajokat és termékeket.

Young Living „Seed to Seal” eljárása

A diffúzorok és más Young Living termékek a legjobb minőségűek.

A minőség nagyon fontos a diffúzornál is. Ez biztosítja, hogy az olaj megfelelő rezgéssel lebomlik, és terápiás hatást fejtsen ki. A Young Living diffúzorok kiváló minőségű orvosi műanyagból készülnek. Az olcsóbb diffúzorok gyakran rossz minőségű műanyagból készülnek. Az olajok nagy koncentrációja ennek a műanyagnak a feloldódását okozhatja. Ezután belélegezhetjük ezt, ami nem tesz jót az egészségünknek. A diffúzor és az olajok minősége ezért nagyon fontos!

Hasonló cikkek

Illóolajos tippek stressz enyhítésre

Illóolajos tippek stressz enyhítésre

A szaglás a leginkább kihasználatlan érzékszervünk, amely még mindig az egyik legerősebb és a legősibb érzékünk. Megakadályozza, hogy megigyuk a savanyú tejet, 30 mérfölddel távolabbi tüzet is képes észlelni. Míg más emlősöknek, például kutyáknak és macskáknak sokkal élesebb szaglásuk van,

Tovább olvasom »
Asztma és aromaterápia

Asztma és aromaterápia

Szerettél volna valaha „természetesebb megközelítést” gyermeked vagy saját magad számára az asztmád enyhítésében? Gondoltál már arra, hogy esetleg illóolajokat használj? Akkor most rántsuk le a leplet, és nézzük meg igen részletesen együtt, hogy mit szabad és mit nem szabad tenned!

Tovább olvasom »