Hormonrendszered hatással van a szervezeted teljes egészére!

Egészségügyi problémáid hátterében olyan okok is állhatnak, melyek elsőre talán eszedbe sem jutnának. A stressz, a környezeti hatások és a mindennapi – apróságnak tűnő – problémák egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy felboruljon az egyensúly a szervezetedben.

Töltsd le az ajándék ebookot!

Talán nem is gondolnád, de új szokások kialakításával és a testet, lelket is támogató illóolajok és étrendkiegészítők használatával rengeteget tehetsz belső harmóniád és fizikai jólléted érdekében.

Ismerd meg a hormonrendszered alap működését és töltsd ki a hormontesztet, amit a feliratkozás után ajándékba küldött ebook legvégén találsz!

Bemutatkozom, ha még nem találkoztunk

Dr. Losonczyné Dr. Bagaméry Judit vagyok,
gyógyszerhatástan szakgyógyszerész, feleség és 3 kislány édesanyja.

Én is megjártam az endometriózis és a családtervezés rögös útját. Szerencsére ma már 3 gyermekes édesanya vagyok, családommal egészséges és kiegyensúlyozott életet élek.

Személyes tapasztalataimmal és minden szakmai tudásommal segíteni foglak, hogy feltérképezzük az életedet nehezítő kellemetlen tünetek valódi okát, és kíméletes, természetes, a mindennapokba könnyen beépíthető megoldásokat találjunk számodra.

Gyógyszerhatástan szakgyógyszerészként tisztában vagyok a különböző hatóanyagok működésével és élettani hatásaival. Mindig tudom, hogy melyik szert mivel kombináljam a legjobb eredmény elérése érdekében.

Szeretném, ha te is megismernéd és elsajátítanád azokat a módszereket, melyek engem is átsegítettek a nehézségeken, és amiket azóta is alkalmazok saját magunk és gyermekeink egészségének megőrzéséért.

Hiszek benne, hogy a megszerzett tudásom és tapasztalataim a te életedre is hatással lesznek!