Az illóolajoknak nem csak kellemes illatuk van, de a jó minőségű illóolajok hatással vannak a szervezetünkre és a pszichénkre is.

Éppen ezért nagyon fontos tudni, hogy melyik illóolajnak milyen hatása van (milyen hatóanyagokat tartalmaz), ugyanakkor vigyázni is kell velük, mert előfordulhatnak gyógyszer – illóolaj kölcsönhatások, okozhatnak gyógyszer felszívódási zavarokat és nem kívánt bőrreakciókat is. Ezért nagyon fontos, hogy mit, mikor, mire és hogyan használhatunk.

Töltsd le az ajándék magazint!

Gyógyszerhatástan szakgyógyszerészként abban fogok tudni neked segíteni, hogy biztonságosan tudd használni az illóolajokat, akár hagyományos medicinák mellett is.

„Egészségünk a test és a lélek harmóniájának művészete, melyet az aromaterápia illatokban örökít meg!” – Dr. Bagaméry Judit

Töltsd le az Aromaterápiás Infromációs Magazint és ismerd meg te is jobban az aromaterápiát.

Bemutatkozom, ha még nem találkoztunk

Dr. Losonczyné Dr. Bagaméry Judit vagyok,
gyógyszerhatástan szakgyógyszerész, feleség és 3 kislány édesanyja.

Én is megjártam az endometriózis és a családtervezés rögös útját. Szerencsére ma már 3 gyermekes édesanya vagyok, családommal egészséges és kiegyensúlyozott életet élek.

Személyes tapasztalataimmal és minden szakmai tudásommal segíteni foglak, hogy feltérképezzük az életedet nehezítő kellemetlen tünetek valódi okát, és kíméletes, természetes, a mindennapokba könnyen beépíthető megoldásokat találjunk számodra.

Gyógyszerhatástan szakgyógyszerészként tisztában vagyok a különböző hatóanyagok működésével és élettani hatásaival. Mindig tudom, hogy melyik szert mivel kombináljam a legjobb eredmény elérése érdekében.

Szeretném, ha te is megismernéd és elsajátítanád azokat a módszereket, melyek engem is átsegítettek a nehézségeken, és amiket azóta is alkalmazok saját magunk és gyermekeink egészségének megőrzéséért.

Hiszek benne, hogy a megszerzett tudásom és tapasztalataim a te életedre is hatással lesznek!