Hűségprogram – Loyalty Rewards (LR)

Az Loyalty Rewards az egyik legjobb dolog a Young Livingnél. 

Az Loyaty Rewards program a legjobb lehetőség arra, hogy megváltoztasd az életmódodat lépésről – lépésre. Bevezesd a családodban az illóolajok használatát, így segítve az egészségedet. Emellett pedig szépen lassan háztartásodban lecserélhetsz mindent a vegyszerektől kezdve a testápolási termékéken át az étrendkiegészítőkig, mindezt úgy, hogy közben pontokat gyűjtesz. Pontokat gyűjteni pedig szeretünk, mert cserébe majd kapunk valamit, ugye?

De nézzük meg, hogyan is működik! 

Az LR rendelés havi rendelést jelent, legalább 50 PV értékben (1 PV – €1,5), egy általad megadott időpontban. Magad rakosgatod bele a kosárba az adott termékeket, amire szükséged van. Legyen ez akár illóolaj, vegyszermentes háztartáshoz szükséges termékek, testápolási termékek vagy étrendkiegészítő. Egészen a megadott időpontig azt teszel a kosaradba, amit csak szeretnék és amire a családodnak szüksége van. Olyan ez, mint egy bevásárlólista, hiszen mindent innen tudsz beszerezni az élelmiszereken kívül. A megadott időpontban pedig a rendelésed automatikusan útjára indul. Hát nem végtelenül egyszerű?

Milyen előnyei vannak, ha csatlakozol a hűségprogramhoz?

 

 • 1-3 hónapig 10% kedvezményt kapsz vissza a megrendelésedből
 • 4-24 hónapig 20% kedvezményt
 • 25 hónaptól pedig már 25% kedvezmény.

Ezeket pontok formájában írják jóvá a Young Living fiókodban, amit később levásárolhatsz kedvenc termékedre.

 

De itt még nincs vége!

 

 • 3, 6, 9, 12 és 24 hónap után extra ajándékokkal jutalmaz meg a Young Living. Ezeket az ajándékokat az itt található képen láthatod. De észrevetted, hogy 3 hónap hűség után ajándékba kapsz egy Dewdrop diffúzor??? 
 • A rendeléseiddel együtt megadott pontszámok után ajándékokat kapsz (120 PV, 190 PV, 250 PV, 350 PV után), ezeket hívjuk promóciós termékeknek, melyek minden hónapban változnak.  Az ajándékok értéke közel azonos a megrendeléseddel.
 • Új termékeket csak a hűségprogramos tagok vásárolhatják meg először.
 • Bármikor lemondhatod, így igazából nincs veszíteni valód.

Már első vásárlásodkor is feliratkozhatsz a hűségprogramra! Így egy kezdőkészlet megvásárlása esetén 10 eurót értékű pontot írnak jóvá a fiókodban. Ugye, hogy vétek lenne kihagyni? 

Felmerülő kérdések a havi rendeléssel kapcsolatosan:

 

 • Ha csak a kezdőkészletet szeretném megvásárolni, akkor is kell e Hűségprogramhoz csatlakoznom?

Természetesen nem, ez csak egy lehetőség. Ha a kezdőkészletet Hűségprogramon belül vásárlod meg, azonnal 10%-ot visszakapsz. Én már csak ezért sem hagynám ki!

 • Hogyan lehet a rendelésemet módosítani, ha még mindig ugyanaz van a kosaramba?

A Virtual Office-on belül találod az Loyalty Rewards menüpontot. Minden hónapban te válogatod össze azokat a termékeket, amiket szeretnél, az előző havit pedig törölni kell.

 • Mi történik, ha le szeretném mondani a Hűségprogramot?

Igazából semmi. Ebben pont ez a jó, hogy következmények nélkül kiléphetsz. Csak előtte vásárold le a pontjaidat. De később is bármikor visszaléphetsz. Ebben az esetben a magyar ügyfélszolgálatnak kell írnod emailt vagy Live Chat-en keresztül is lemondhatod (magyarul kell mind két helyen írni). Ehhez viszont készítsd elő a regisztrációdkor megadott PIN számot (négy számjegy), illetve az ID számodat, melyet a profilodban megtalálsz. 

 • Ha nem szeretnék csatlakozni, akkor is tudok rendelni?

Igen! Nincs minimum rendelési keret sem. Ami a hátránya, hogy elesel a cég nyújtotta kedvezményektől.

 • Mi történik, ha egy adott hónapban nem tudok rendelni?

A havi rendelésedet a Virtuál Officon belül el tudod tolni a következő hónapra.Évente 1 alkalommal úgy tolhatod el a rendelésedet, hogy a kedvezményektől nem esel el. Ha többször történik rendelés eltolása, akkor a kedvezmények számolása újra indul a 10%-tól. De igen, nem szükséges minden hónapban rendelned. 

Segédletek a Hűségprogramhoz való csatlakozáshoz

Haladjunk együtt lépésről lépésre!

 • Először is menj a Virtual Office, majd azon belül az Loyalty Rewards menübe!
 • Majd kövesd a képen látható lépéseket!

Úgy érzed itt az idő? 

 

Szeretnél elindulni egy egészséges vegyszermentes háztartás kialakításával, szeretnéd támogatni a szervezeteteket az illóolajok segítségével? Akkor vásárold meg első Kezdőkészletedet hűségprogramon keresztül és induljunk el együtt lépésről – lépésre. 

Amennyiben nem Magyarországról szeretnéd megrendelni a csomagot, abban az esetben vedd fel velem a kapcsolatot, mert minden országban más és más az ár az Áfa miatt.