Prémium Starter Kit

Illóolajos kezdőkészlet

Egy készlet, ami a legjobb lehetőség, hogy elindulj az illóolajok világában és megismerhesd számtalan jótékony hatásukat. 

Az induló készlet úgy van összeállítva, hogy különféle lehetősége van arra, hogy ezt az új életmódot otthonodban elkezdhesd. Prémium Kezdőkészlettel és a hozzá választott diffúzorral azonnal elindulhatsz ezen az úton, hogy az illóolajok a mindennapi rutinod részévé váljanak.  

A kezdőkészletben a 11 db legnépszerűbb illóolajat találod meg, melyet már 3 különféle diffúzorral vásárolhatod meg (DesertMist, Dewdrop és Aria).

A csomagban találsz még 1 db mintát a Ningxia Red italból is, mely goji bogyóból és piros gyümölcsök keverékéből áll. Ennek a hatásáról Blog oldom tudsz többet olvasni. Katt ide! Illetve még a találsz a csomagban egy 58 ml-es V-6 bázisolajat, melyet az illóolajok hígításához fogd tudni használni. 

prémium kezdőkészletet €193,03-tól indul, annak megfelelően, hogy melyik diffúzorral választod. Ez az ár magyarországi ár, ugyanis az árak országonként eltérőek az ÁFA miatt. Ha az illóolajokat külön-külön vásárolnád meg több, mint €326,69 fizetnénk érte.

A kezdőkészlet 11 illóolajának számos felhasználási lehetősége van, önmagában vagy akár kombinálva egymással. Az alábbi képeken láthatod a felhasználási tippeket felnőttek és gyerekek számára. De emellett megannyi DIY recept is elkészíthető az illóolajok segítségével. Lecserélheted arcápolási termékeidet, tisztítószereidet, légfrissítőidet és még sorolhatnám.

Sokan félnek elindulni az illóolajok világában, mert nem tudják, mit hogyan kell használni, mit mivel tudnak kombinálni. Egyet se félj! Személyesen foglak megtanítani az illóolajok helyes használatára és vezetlek végig ezen az úton. Soha nem fogsz egyedül maradni!

Éppen ezért, amikor megvásárolod kezdőkészletedet, automatikusan csatlakozhatsz edukációs csoportjainkhoz, melyet Facebookon és Instagramon keresztül is elérhetsz. Fantasztikus Messenger segítő csoportunk van, ahol mindig felteheted kérdéseidet és az Essentials Academy tagok azonnal segítségedre lesznek, de természetesen nekem is mindig írhatsz privát üzenetben. 

A Young Living online felülete angol nyelvű, de erre a linkre kattintva találhatsz pár hasznos leírást arról, hogyan tudsz könnyedén csatlakozni és vásárolni, ha az angol nyelv nem az erősséged.

Kérlek, mindig ellenőrizd, hogy a regisztráció elkezdésénél az én tagsági számom (21791374) szerepeljen a My Sponzor és az Enroller ID-nál.

Hogyan tudod megvásárolni a kezdőkészletedet? 

Először is szeretném megköszönni, hogy segítségemmel indulsz el az aromaterápia világába, és  hogy így megismerheted az illóolajokban rejlő csodálatos lehetőségeket.

Tudom és bízom abban, hogy segítségemmel egy pozitív irányban fog fordulni az életed, mely során mellőzni tudsz majd a háztarásodból minden vegyszert és a természet erejére hagyatkozva fogsz tudni megoldani problémákat.

Induljunk együtt, kezdve a regisztrációval, a hűségprogram csatlakozásán keresztül egészen addig, hogy minden terméket felfedezhess!

A Young Living felhasználó felülete angol nyelvű, így amennyiben beszéled a nyelvet nem lesz nehéz dolgod. 

Vásárolni kétféleképpen tudsz:
  • Egyszeri rendeléssel – One Time Order
  • Hűségprogrammal -Loyalty Rewards

A Hűségprogramot mindenképpen ajánlom a figyelmedben, mellyel semmilyen kötelezettséget nem vállalsz, bármikor leállíthatod vagy újra elindíthatod. DE! a hűségprogramot leginkább azoknak ajánlom, akik szeretnének több mindent kipróbálni. A hűségprogramról itt olvashatsz bővebben!

Az egyszeri rendeléssel tulajdonképpen csak egy fiókot hozol létre és mint minden webshopban lesz egy saját belépő kódod, amivel ha belépsz a Young Living oldalra akkor és annyir vásárolsz magadnak, amikor csak szeretnél. Itt nincs más dolgod mint a fiók létrehozása után a One Time Orderen keresztül kosárba dobod kedvenc termékeidet és kész is vagy.